Brolægning og belægningsarbejde

Hos Green Line Anlægsgartner & Træpleje kan vi også varetage opgaver indenfor brolægning og belægningsarbejde i Aarhus og omegn.

Overvejer du at anlægge, eller omlægge, en terrasse, indkørsel eller noget helt andet, så giver vi gerne et godt tilbud på opgaven.

Vores faglighed er i top, da vi har ageret som brolægger i mange år. Vi tager hensyn til detaljerne, leverer altid arbejdet efter bogen, og retter gerne til så kunden bliver tilfreds.

Vi arbejder med alle typer fliser, kampesten, skærver og meget mere. Ingen brolægningsopgave er for stor eller lille. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kvitterer gerne med et godt tilbud, uanset hvad opgaven byder på.

Vi gør det grønt og skønt

Brolægning og det rette belægningsarbejde kan forvandle områder omkring indkørsel, have, terrasse m.m. til flotte flisebelagte arealer eller skønne grønne områder. Vi ved, at kvalitet og finish hænger sammen, men tager højde for hele kundeoplevelsen. Derfor lægger vi vægt på at overholde alle aftaler, kommunikere tydeligt og rydde op efter os selv.

Som fuldblods anlægsgartner hjælper vi naturligvis gerne med alle typer opgaver, der har til formål at forskønne omkring hjem og have – også det helt store anlægsarbejde, hvor der både skal ordnes belægning, designes have, bed, buske og meget mere.

Anlægning af græsplæner

Vi anlægger også gerne græsplæner på store og små områder.

Det at anlægge en græsplæne er ikke så lige til som det lyder, hvis man vil have et rigtig godt resultat.

Vi går op i at det ser fantastisk ud, når man anskuer græsområdet. Derfor er vores tilgang til anlægningen også gennemtænkt. Blandt andet er det vigtigt at overfladen er godt planeret, inden man begynder at så græsset, da dette er en fryd for øjet, og resultatet bliver bedre.

Et gammelt ordsprog lyder: ’Græsset er altid grønnere på den anden side’. Men hvad hvis det kunne være din græsplæne, hvor grønne klare nuancer strækker sige over hele haveområdet? Det kan det nu.

Kontakt os og få et tilbud

Skal vi hjælpe dig med anlægning af græs, belægningsarbejde eller brolægning i Aarhus eller omegn?

Kontakt os på tlf: +45 22717004 eller på mail: kontakt@gltp.dk.

Se også nogle af vores referencer herunder for inspiration. Der finder du både anlæggelser af indkørsler, terrasser, gårdspladser og meget mere.