Vi tilbyder fældning af små som store træer, og indtrækningen af risikotræer i hele Aarhus.

Er træet blevet for stort, eller er der risiko for det vælter I stormen? Vi sundheds beskærer det, for løse og døde grene, så det er mere modstandsdygtigt mod det hårde vejr, eller fjerner træet helt. Vi er meget omhyggelige med oprydning og forlader aldrig stedet før alle er tilfredse.

Og tilbyder: Træfældning, herunder opskæring til brænde, bortkørsel af affald, flisning af grene samt stubfræsning. Vi leverer en sikker fældning og ansvarligt håndværk, og har mange års erfaring i træfældning, og er forsikret hvis skaden skulle ske.

Træfældning handler om sikkerhed for dig og dit nærmiljø

Når der er behov for træfældning, er det bedste du kan gøre at kontakte en specialist.

Mange privatpersoner begiver sig ofte i gang med at fælde deres egne træer, hvilket både kan give gode og dårlige resultater.

Ved mindre træer er det lettere at slippe fra opgaven med et godt resultat, da træets volumen i både styrke og vægt er mindre, hvorfor opgavens omfang er reduceret.

Problemet opstår, når træet både er stort og tungt. Her stiger opgavens kompleksitet, og af sikkerhedsmæssige årsager er det behov for professionel assistance. Her kan både træets fald, beskæring med farligt værktøj og uforudsete hændelser skabe risiko for personskader eller skader på bygninger.

Ved at kontakte Green Line anlægsgartner & træ pleje får du en professionel servicepakke, hvor vi fælder træet nænsomt og har fokus på sikkerheden.

Husk håndværker fradraget! Vi har et afsnit omkring hvordan det søges, og vilke opgaver det omhandler under nyheder.

Time pris 390 kr + moms for en mand!
Kontakt os for et uforpligtet tilbud

Få den professionelle servicepakke

Når du bestiller træfældning hos Green Line anlægsgartner & træ pleje, har du mulighed for at overlade alle dele af opgaven til os.

Det betyder, at vi fælder træet omhyggeligt og med hensyn til belægninger og beplantninger, ligesom vi kan bortskaffe træet efterfølgende.

Vi klarer alle typer af træfældninger og kan arbejde på kompakte såvel som helt åbne områder.

Kontakt os i dag og hør, hvordan du får mere plads og lys omkring din bolig med effektiv træfældning fra Green Line anlægsgartner & træ pleje.

Ring på telefon: +45 22717004 eller send en e-mail til: kontakt@gltp.dk og få et stærkt tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Time pris 390 kr. + moms pr. mand.

Vi har base i Århus, men kører også ud til kunder længere væk, såfremt der er behov for professionel assistance.