Vedligeholdelse af haven er en tillidssag, det er vores ansvar, at du føler dig tryg!

Vi leverer forskellige løsninger, der tilgodeser ethvert behov. Der er mange måder haven bliver benyttet på, og det har vi respekt for! Ofte er haven total tilgroet, og uoverskuelig. Vi har stor erfaring I at løse opgaver som disse. Vi genfinder haven, gør den overskuelig, og sørger for en god dialog omkring vedligeholdelse – sammen gør vi det sjovere at være haveejer!

Mange ønsker en naturlig have, hvor der er plads til mangfoldighed. Bedene behøver ikke at stå snorlige – men stadig kan de være præsentable.
Ofte ønskes der græsslåning èn gang i ugen, og en let beskæring af træer, og buske et par gange om året. Vi leverer derfor en løsning, hvor du efter indgået aftale ikke behøver at tænke mere på det. Vi klarer resten.

Slut med bøvlet! Vi kommer, og klipper hækken. Beskærer dine træer, buske og roserne, luger I bedene, og slår græsset. Vi laver en beskrivelse af haven, efter ønske med pleje- og beskæringsplaner så du/i kan følge med.

Det vil få dig til at se mere positivt på din have fremover. Slip bekymringern, og lad os overtage vedligeholdelsen af haven. Så du kan nyde den I stedet for. Al arbejde, og beskæring udføres fagligt korrekt, med forståelse for den enkeltes plante, og beskæringstidspunkt!

Kontakt os for nærmere info omkring hvad vi tilbyder af løsninger som din anlægsgartner i Aarhus.

Husk håndværker fradraget ! Vi har et afsnit omkring hvordan det søges, og vilke opgaver det omhandler under nyheder.

Time Pris 700 kr + moms for to gartnere
Kontakt os for et forpligtetende tilbud