Vi tilbyder topkapning af træer i hele Aarhus

Topkapning af træer, hvor almindelig fældning ikke er muligt fordi træet står for tæt på bygninger, eller at området omkring ikke må tage skade. Topkapning er en meget sikker fældnings metode, hvor toppen afskæres, og nedfires i liner. Derefter opskæres stammen i mindre stykker.

Vi har mange års erfaring i træfældning og topkapning, og er certificeret samt forsikret hvis skaden skulle ske. Vi er meget omhyggelige med oprydningen og forlader aldrig stedet før alle er tilfredse. Vi tilbyder også stubfræsning og flishugning.

Vi kører ud i hele Aarhus, Silkeborg, Skanderborg, Horsens, og Djursland.

Husk håndværker fradraget! Vi har et afsnit omkring hvordan det søges, og vilke opgaver det omhandler under nyheder.

Topkapning forhindrer fare

Topkapning er en teknik, hvormed man beskærer eller fælder et træ fra toppen og ned. Metoden er særlig anvendt, hvis træets omgivelser forhindrer en fældning fra jorden. Den manglende plads kan i alt sin enkelthed skyldes, at det er umuligt at tilgå træet med saven, men det skyldes ofte, at træet ikke har mulighed for at falde i sin fulde længde.

Det kan dog stadig være nødvendigt at beskære træet, særligt hvis det udgør en potentiel fare for privatboliger, erhvervsbygninger, institutioner eller andet, der befinder sig nær træet. Og det er her, topkapning er den rette løsning, hvis man vil undgå fare.

Undgå risiko: bestil altid professionel topkapning

Som privatperson kan det være en risikofyldt beslutning, hvis man sætter sig for at fælde træet selv ved at beskære det stykke fra stykke fra toppen.

Det er desværre ikke ualmindeligt, at private haveejere eller andre uerfarne personer forsøger at beskære store grene fra en almindelig husholdningsstiger, samtidig med at de balancerer farligt udstyr – ofte endda en elektrisk eller benzindrevet kædesav.

Lad os med det samme slå det fast: Man bør aldrig anvende en kædesav fra en stige!

Som privatperson kan du gøre stor skade på dig selv, ligesom du, såfremt det lykkes dig at fælde de store grene, risikerer at skade din bolig. I begge tilfælde kan de selvforskyldte skader give anledning til en længere tvekamp med forsikringen, da du ikke er autoriseret og burde have anvendt professionel assistance til en så farlig opgave.

Bestil i stedet en professionel trækapningsservice hos Green Line anlægsgartner & træ pleje.

Vi klarer arbejdet hurtigt og sikkert – med garanti for et godt resultat.

Kontakt os på telefon: +45 22717004 eller e-mail: kontakt@gltp.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Timepriser 780 kr. + moms for: træklatring- og en mand på jorden.

Vi arbejder i og omkring Århus, men kører gerne længere, hvis du mangler vores hjælp.