Vi er eksperter i beskæring af træer

Når man har med havearbejde at gøre, er det aldrig en selvfølge, at alle planter udvikler sig sådan som man
havde forestillet sig. Til tider kan det kræve hårdt arbejde og beskæring af træer samt andre diverse planter.

Står du i denne situation og har brug for bl.a. beskæring, udtynding af læbælter, trækroner eller opstamning af træer?

Her hos Green Line anlægsgartner og træpleje kan vi hjælpe dig med at komme disse problemer til livs. Green Line anlægsgartner og træpleje har bosted har i Aarhus, men vi arbejder dog i hele Østjylland og kører med glæde hjem til dig, skulle du have brug for hjælp.

Vi kan tilbyde alt lige fra vedligeholdelse af have, topkapning, træfældning samt diverse træ beskæringsopgaver på din grund. Alle vores gartnere er meget dygtige og er specielt uddannet til hvilke som helst opgaver, du kunne have brug for at få løst.

Træpleje er vigtigt for din have

Hvorfor vedligeholde træer? Ved at fjerne eller beskære udvalgte træer og buske opnås mere luft, og træerne vil derfor have mere plads til at udvikle sig naturligt. Desuden kan det også give bedre lys til bunden og udsyn fra haven, så du bedre kan nyde de naturlige omgivelser.

Der plantes ofte vinterglans, hosta, og andre lave stauder omkring stammen, da det giver en god kontrast samt nem vedligeholdelse. Sætning af blomsterløg I grupper f.eks. pragtliljer, vintergækker, anemoner, krokus og perlehyacinter er også en mulighed.

Forbered dine træer til enhver årstid

Er dine træer sikret mod vinterstormen? Vi sundhedsbeskærer dine træer for syge og døde grene og gør kronen mere transparent og modstandsdygtigt. Dette sikrer, at der ikke sker noget med dine træer i tilfælde af storm eller kraftig vind.

Ved vinterbeskæring reagerer træet med mange nye skud. Derfor er det vigtigt at efterbeskære det den kommende sommer, så du er sikker på, at dit træ bliver vedligeholdt året rundt. Står du inde med frugttræer der synes bare i forhold til årstiden? Beskæring af frugttræer kan give mere lys samt flere frugter.

Vi har stor erfaring I at passe frugttræer og frembringe den ønskede form og funktion.

(Husk håndværker fradraget! Vi har et afsnit omkring hvordan det søges, og hvilke opgaver det omhandler under nyheder.)

Timepris 350,- + moms for en mand

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på beskæring af træer i Aarhus og omegn – ring på tlf: 22 71 70 04